Service Hotline
+86-18823755523
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Negatív nagyfrekvenciás ellátás kozmetikai eszköz

Negatív nagyfrekvenciás ellátás kozmetikai eszköz:
A. aktiváló sejtek
Fokozza az emberi sejt membrán potenciál, amellett, hogy a világegyetem és a szervezet elektromágneses környezet, gazdagíthatják diákok van bennük rejlő lehetőségeket, membrán ATP enzim aktivitását, sejtmembrán függvény ANegative nagyfrekvenciás ellátás kozmetikai eszköz támogatása:
A. aktiváló sejtek
Fokozza az emberi sejt membrán potenciál, amellett, hogy a világegyetem és a szervezet elektromágneses környezet, gazdagíthatják diákok van bennük rejlő lehetőségeket, membrán ATP enzim aktivitását elősegítő sejtmembrán ATP szintézis fokozott sejtmembrán ion-szelektív behatolás (dinamikus teherbírás) funkciója aktív, majd normalizálódik a fizetésimérleg-ionok, belül és kívül a sejtek.
B. előmozdítása a vérkeringést
70KHZ nagyfrekvenciás RF oszcilláció, perifériás görcsét, növekszik a perifériás vér és az oxigén tartalmát az erek, elősegítve a sejt oxigén, és öblítse ki a szén-dioxid (CO2). TP szintézis fokozott sejtmembrán ion-szelektív behatolás (dinamikus teherbírás) aktív, majd normalizálódik a fizetésimérleg-ionok, belül és kívül a sejtek.
B. előmozdítása a vérkeringést
70KHZ nagyfrekvenciás RF oszcilláció, perifériás görcsét, növekszik a perifériás vér és az oxigén tartalmát az erek, elősegítve a sejt oxigén, és öblítse ki a szén-dioxid (CO2).

Vizsgálat
Send
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: Ipari XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The 3., falu Hegyesorrú maréna, ShaJing Town, BaoAn District, ShenZhen city, Kína 518000,
Telefon: +86-18823755523
Fax: +86-755-27838931
E-mailben: adia@menobeauty.com